Reminder: Student & Leefstijl Utrecht zoekt nieuwe bestuursleden voor 2022-2023

Beste studenten,

Ben jij geïnteresseerd in de rol van leefstijl binnen de huidige en toekomstige gezondheidszorg? Ben je op zoek naar bestuurservaring bij een stichting dóór en vóór studenten? Dat komt goed uit! Stichting Student & Leefstijl Utrecht zoekt namelijk voor aankomend studiejaar nieuwe bestuursleden. 

Wat doet Student & Leefstijl?

Je kent Student & Leefstijl misschien van de jaarlijkse SELF-cursus, waarin experts lezingen verzorgen over allerlei leefstijlgeneeskundige onderwerpen (bv. voeding, beweging, slaap, obesitas). Daarnaast houdt de stichting zich bezig met het implementeren van leefstijlgeneeskunde in de geneeskundeopleiding.

Wat houdt het bestuur in?

Als bestuurslid organiseer je de SELF-cursus en pleit je bij opleiders om leefstijlgeneeskunde een grotere rol in het onderwijsprogramma te geven. Het bestuur bestaat uit 6 leden met de functies voorzitter, secretaris, penningmeester, acquisitie, implementatie en publieke relaties. Voor iedere functie staat een vacature open.

Aanmelden

Ben jij enthousiast over leefstijl en wil jij je inzetten om meer kennis over leefstijl te verspreiden? Dan zijn we op zoek naar jou! Aanmelden voor de sollicitaties kan tot 15 augustus via:https://docs.google.com/forms/d/e/1FAIpQLSf7CS5ccYsal-hwiecpGMG4GbAsut3D5i0izymHwKHtgm5z9Q/viewform?usp=sf_link

Heb je nog vragen voordat je je wilt aanmelden? Mail dan naar utrecht@studentenleefstijl.nl

 

Met vriendelijke groet en wie weet tot ziens,

Bestuur S&L Utrecht 2021-2022