Studentensite

15 maart 2017

Proef 17 maart koffie!

Koffie

Thuis en in de horeca drinken steeds meer mensen koffie van hoge kwaliteit. De universiteit vindt het belangrijk om ook een goede koffievoorziening aan te bieden aan haar medewerkers en studenten. Omdat de universiteit overweegt over te stappen naar een andere koffieleverancier, kun je op vrijdag 17 maart koffie proeven tijdens het ‘Coffee Experience’ event.

Tijdens het evenement kun je verschillende koffiesterktes proeven en aangeven waar je voorkeur naar uit gaat. Heb je liever een sterke, intense espresso of toch liever een mildere koffie? Kom vrijdag 17 maart proeven en maak ook kans op een goodiebag.

Ook vindt er een demonstratie plaats van de nieuwe ‘Super charge station’ van de toekomst, een automaat gevuld met gezonde, rauwe en verse koud geperste sappen van Naturalicious. Een vitamine- en mineralenbom in een drankje. Eén flesje van 250 ml bevat een halve kilo aan groente en fruit. Precies wat je lichaam op een dag nodig heeft.

Wanneer: vrijdag 17 maart

Waar: de Green Office, Heidelberglaan 8

Tijd: 11.30 tot 15.30 uur

Heb je een vraag of opmerking over deze pagina? Laat het ons weten.