Primera in USP sluit de deuren op 21 juli

De Primera die sinds 2004 aan het Coimbrapad in het Utrecht Science Park (USP) zit, sluit per 21 juli de deuren. Jacqueline Koster, die vanaf het begin de eigenaar van de winkel is, heeft aangegeven wegens gezondheidsredenen de winkel niet open te kunnen houden.

Sluiting vervroegd naar 21 juli

De Primera in het USP sluit op 21 juli om 17.00 definitief de deuren om gezondheidsredenen van de eigenaar. Eerder was er sprake van sluiting op 1 september. De sluiting komt daarmee sneller dan in eerste instantie aangegeven. Een deel van het assortiment kan tot de sluiting met korting worden afgenomen. Vervolgens wordt de winkel door de Primera ontmanteld.

De universiteit heeft in overleg met haar de huur vervroegd beëindigd. De universiteit wenst Jacqueline en haar naasten veel sterkte de komende tijd. De Primera vervult een belangrijke functie in het USP voor studenten en medewerkers. Op dit moment is er nog geen zicht op een nieuwe invulling van de winkellocatie. Op basis van de visie van de Universiteit Utrecht voor horeca en retail in het USP wordt gezocht naar een nieuwe en juiste invulling.