Preventive Health Conference 2023: 'Advancing Preventive Health Through Transdisciplinary Innovations'

Op 7 december 2023 staat de tweede jaarlijkse 'Preventive Health Conference' gepland in de Jaarbeurs in Utrecht. We brengen een transdisciplinaire groep van onderzoekers, bedrijven en beleidsmakers samen, die allemaal hetzelfde doel voor ogen hebben: met preventieve gezondheidszorg zorgen voor een gezonder leven.

In een wereld waarin gezondheidsuitdagingen voortdurend toenemen, hechten we veel waarde aan het bewustmaken van de mogelijkheden van preventieve gezondheidsmaatregelen door middel van onderzoek en door het toepassen van praktische oplossingen. Dit congres overstijgt daarom de grenzen van een gewoon evenement; het dient als een aanjager voor verandering.

Wat kun je verwachten?

We hebben een uniek programma samengesteld met meer dan 20 sprekers die gezamenlijk discussies zullen voeren, inzichten zullen delen en effectieve praktijken op het gebied van preventieve gezondheidzorg zullen behandelen.

• Meer dan 20 diverse en dynamische sprekers
  • Inspirerende keynotes en panelgesprekken
  • Interactieve breakout-sessies
  • Diverse netwerkmogelijkheden

Deelnemers krijgen de kans om meer te leren, en te discussiëren, over de nieuwste onderzoeksresultaten, sociaal-economische ongelijkheden, de samenwerking tussen mens en machine, AI, ethische overwegingen, preventiestrategieën, beleidsontwikkeling en meer.

• Datum: 7 december 2023
  • Tijd: 09:00 - 16:45
  • Locatie: Jaarbeurs, Utrecht
Programma en aanmelden

EWUU Alliantie

Dit evenement wordt georganiseerd door het institute 4 Preventive Health, onderdeel van de strategische alliantie tussen de Technische Universiteit Eindhoven, Wageningen University & Research, Universiteit Utrecht en het Universitair Medisch Centrum Utrecht. Samen werken we hard om preventieve gezondheidszorg niet alleen als concept te beschouwen, maar ook als een integraal onderdeel van het leven te maken. Samen kunnen we het verschil maken!