Postersessie voor de AVMA

Van 21 t/m 25 mei komt de AVMA op bezoek voor de re-accreditatie van onze bachelor en master Diergeneeskunde. Tijdens deze visitatie zal er een postersessie worden gehouden waar jij de kans krijgt om jouw poster te presenteren!

Postersessie

Op zondag 21 mei van 17:30 tot 19:00 uur zal er een (wetenschappelijke) postersessie zijn met hapjes en drankjes. Hier laten we graag posters zien die gemaakt zijn door jullie, onze studenten. Het panel zal met iedereen een praatje maken over de poster. Het is de bedoeling dat jij samen met jouw begeleidend docent aanwezig bent. Heb jij een poster gemaakt voor een congres of andere gelegenheid en wil je meedoen? Mail dan naar Cornélie Westermann (c.m.westermann@uu.nl). 

Ik wil graag mijn poster presenteren!

AVMA accreditatie

Onze faculteit is geaccrediteerd door de AVMA. Dit betekent onder andere dat onze studenten na afstuderen kunnen werken in de USA, Canada en Australië. Dit willen we graag zo houden. Eens in de 7 jaar moeten we re-accrediteren. Hiervoor hebben we een zelfstudie geschreven waarin we op alle onderwerpen van de opleiding hebben gereflecteerd. Een panel van 7 Amerikanen en 3 Britten komt daarnaast bijna een week op bezoek om met heel veel mensen te praten, zowel met docenten, ondersteunende medewerkers als studenten, en alle faciliteiten te inspecteren.