Per direct gezocht: een tweede studentlid voor de Board of Studies

We zoeken per direct een tweede studentlid voor de Board of Studies (BoS), het dagelijks bestuur van de Graduate School of Teaching (GST). Wil jij meer betrokken worden bij jouw lerarenopleiding en denk je graag mee over ontwikkelingen en verbeteringen? Dan is deze vacature iets voor jou. Als studentlid neem je actief deel aan de BoS-vergaderingen (één lange vergadering en één kortere online vergadering per maand) op dinsdagochtend. Vaste agendapunten zijn onder andere beleid, onderwijsorganisatie en -administratie, financiën, adviezen van de Opleidings- en de Examencommissie aan de BoS en interne communicatie. Als studentlid draag je, samen met de directeur en de programmaleiders binnen de BoS, bij aan het beleid van de opleiding. Voor je inzet krijg je financiële ondersteuning voor 8 uur per week (ca. €180 per maand).

Wat zijn je taken als BoS-studentlid?

Om op adequate wijze de studenten van de GST te kunnen vertegenwoordigen, onderhoud je goede contacten met je medestudenten. Je hebt een netwerkende rol en bent het gezicht van de BoS voor de studenten, de Opleidingscommissie (OC) en de faculteitsraden. Verder ben je betrokken bij verbeteren van de opleiding op allerlei manieren. Je kunt zelf - of samen met de studenten uit de OC - initiatief nemen bij het organiseren van activiteiten voor studenten. Ook lever je een bijdrage aan de studentenpanelgesprekken die twee keer per jaar georganiseerd worden door de OC.

Heb je interesse of wil je meer informatie?

Vragen en sollicitaties (een korte motivatie in de mail + een recent CV) kun je mailen naar Marijn Smeets, secretaris van de BoS (r.j.smeets@uu.nl). Zij neemt daarna zo spoedig mogelijk contact met je op.