Studentensite

1 mei 2017

Parttime bestuursjaar bij Stichting OER?

Wij zoeken een nieuw bestuur! Stichting OER (Onderwijs Evaluatie Rapport) is een onafhankelijke studentenorganisatie die elk jaar onderzoek doet naar het onderwijs binnen de Universiteit Utrecht. Elk bestuur bepaalt zijn eigen onderwerp en dit jaar stond interdisciplinariteit centraal.

We zijn op zoek naar 4-5 parttime bestuursleden, voor 10 à 15 uur per week. Een bestuursjaar bij Stichting OER verschilt van een bestuursjaar bij bijvoorbeeld een studievereniging. Zo hebben we geen leden en geen vaste activiteiten. Dat komt dus neer op een minder intensief bestuursjaar waarin werkzaamheden als financiën en PR kleine portefeuilles zijn die bestuursleden extra op zich kunnen nemen.

Wil jij volgend jaar meehelpen om het onderwijs te verbeteren? In gesprek te gaan met studenten, docenten en beleidsmedewerkers? Wil je je onderzoeksvaardigheden verbeteren, kan je super goed het overzicht bewaren of wil je graag wat voorzitterservaring opdoen? Stuur dan vóór 10 mei een motivatie en je CV naar info@stichting-oer.nl, en wie weet help jij volgend jaar mee de kwaliteit van onderwijs aan de UU te verbeteren!

Heb je een vraag of opmerking over deze pagina? Laat het ons weten.