Parnassos najaarscursussen

Ontdek je artistieke kant en leer nieuwe skills dit najaar bij Parnassos. Dans, beeldende kunst, schrijven, fotografie, muziek, theater - de mogelijkheden zijn eindeloos. Schrijf je in en ontmoet gelijkgestemden terwijl je samen prachtige creaties maakt. Cursussen starten vanaf 25 september. De inschrijvingen zijn geopend, zien we jou daar?

Wat is Parnassos?

Parnassos is het cultuurcentrum voor studenten van de Universiteit Utrecht. Andere geïnteresseerden zijn natuurlijk van harte welkom. Studenten krijgen 50% korting en medewerkers van de UU/HU/HKU/UvH/UMCU en vriendenpashouders krijgen 25% korting. Voor meer informatie en de voorwaarden bekijk de website.

Een nieuwe website en vormgeving

Er is de afgelopen maanden flink geklust aan de nieuwe Parnassos-website en vormgeving. Met de hulp van het te gekke design bureau Wakkr hebben we een bontgekleurde en creatieve stijl gecreëerd die helemaal bij Parnassos past. De nieuwe vormgeving bestaat uit die van de huisstijl van de UU met een creatief vleugje. We gaan de zomer in met een spiksplinternieuwe website en een dosis frisse vibes.

Zomercursussen

Kan je niet wachten tot de herfst om je creatieve kant te ontdekken? Geen zorgen, van 28 augustus tot 1 september kan je bij Parnassos zomercursussen volgen. Van dans tot gitaar tot fotografie, het aanbod is enorm. We verheugen ons erop om alle creatieveling te verwelkomen. Laat je fantasie de vrije loop en ontdek je creativiteit bij Parnassos!

Meer informatie
Meld je aan