Parnassos Cultuurcentrum – de cursusinschrijvingen zijn geopend!

Het is weer tijd voor nieuwe skills leren, je artistieke kant ontdekken, talenten ontplooien, samen mooie dingen maken, like-minded mensen ontmoeten en je creativiteit de vrije loop laten. Vanaf eind september bieden we weer een supertoffe mix van bijzondere nieuwe en oude vertrouwde cursussen aan! Je kunt je vanaf 24 juni inschrijven voor een (of meer) van de bijna 200 (!) cursussen, dus claim je spot en ontdek wat een fijne plek Parnassos Cultuurcentrum is.

We bieden zowel basiscursussen als lessen voor gevorderden aan. Van djembé spelen en podcasts maken tot boekbinden en satire schrijven, van improvisatietheater en portretfotografie tot feminine urban dance en botanisch illustreren: het aanbod is enorm uitgebreid. Ook zijn er een aantal muzikale privélessen mogelijk en je kan je zelfs opgeven voor een van onze theaterproducties! De cursussen starten vanaf 23 september 2024. Bekijk het aanbod nu op de website en schrijf je direct in.

Parnassos is het cultuurcentrum voor studenten van de Universiteit Utrecht, maar andere geïnteresseerden zijn natuurlijk van harte welkom. Studenten krijgen 50% korting en medewerkers van de UU/HU/HKU/UvH/UMCU en vriendenpashouders krijgen 25% korting. Bekijk de website voor de voorwaarden.

Wat is er nog meer te doen?

In Parnassos kun je genieten van het knusse CultUUr Café, de perfecte plek om overdag te studeren, koffie te drinken, te vergaderen of gewoon te chillen met medestudenten. Regelmatig worden er leuke evenementen georganiseerd. Wat dacht je van een kledingruil of mini-workshop? ‘s Avonds kun je een drankje doen in de bar, genieten van goede muziek, zingen tijdens de karaokeavonden, films kijken bij de Parnassos Film Club en naar de cabaret- en theatervoorstellingen in onze theaterzaal. Studenten krijgen korting op de toegangsprijs. We organiseren nog veel meer leuks, check onze agenda online.

Naar de website