12 november 2018

OxiMUN 2018

Net als vorig jaar heeft UUMUN dit jaar, namens de Universiteit Utrecht, deelgenomen aan de meest prestigieuze ‘MUN’-conferentie van Europa. Op deze conferentie komen studenten van internationale topuniversiteiten om samen te werken, te debatteren, te lobbyen en te onderhandelen over internationale vraagstukken in de vorm van een Verenigde Naties simulatie.

UUMUN heeft dit jaar weer een prachtresultaat neergezet door maar liefst twaalf individuele prijzen in de wacht te slepen. Hierdoor was UUMUN dit jaar op kwantitatief en kwalitatief niveau de tweede beste delegatie die deelnam aan de conferentie.
Van de twaalf prijzen, heeft Avin Ghedri van de faculteit Geneeskunde een 'Honourable Mention' gewonnen in de zeer competitieve World Health Organisation (WHO).
Lees hier het verslag van de conferentie.