Overlijden Roy Mustamu

Onlangs heeft ons het verdrietige bericht bereikt dat onze gewaardeerde collega, Roy Mustamu, in het bijzijn van zijn familieleden, is overleden. Roy is 59 jaar geworden en overleden aan de gevolgen van een hersenbloeding.

Omdat Roy er niet van hield om op de foto gezet te worden hebben wij er, in overleg met de familie, voor gekozen dit bericht zonder foto te plaatsen. De rouwkaart kan opgevraagd worden bij de afdelingssecretaresse van de afdeling OSZ

Roy Mustamu was meer dan tien jaar werkzaam bij de Universiteit Utrecht, onder anderen als receptionist. Hij was de belichaming van de uitdrukking: “een man een man, een woord een woord”. En liever nog een uur te vroeg dan 1 minuut te laat. 

Wij herinneren hem als een fijne collega die altijd voor je klaar stond en op wie je kon bouwen en vertrouwen. Roy bood iedereen een luisterend oor, had altijd tijd voor een praatje en was immer goed gemutst. Of het nu ging over zijn verbouwingen, muziek of een mooie ski-piste, de leuke gesprekken waren altijd gegarandeerd! Roy zal als mens en collega ontzettend gemist gaan worden. In de leegte blijven de mooie herinneringen achter. Deze week zal door DSK een condoleance register in de hal van het Androclus geplaatst worden zodat een ieder nog iets kan schrijven aan Roy en aan zijn familie.