25 maart 2019

Wil jij volgend jaar invloed hebben op het onderwijs in de faculteit?

Oproep studentenfuncties GW 2019-2020

Student-assessoren Geesteswetenschappen

Heb je een kritische blik, visie op het onderwijs en lijkt het je leuk om naast je studie invloed uit te oefenen op het beleid van de Faculteit Geesteswetenschappen? Solliciteer dan vóór 15 april naar een van onze studentenfuncties! Hiermee heb je inspraak op het onderwijs, leer je hoe de faculteit in elkaar zit en vertegenwoordig je de student samen met 120 andere betrokken studenten die de belangen van hun medestudenten behartigen.

We zoeken 2 studentleden voor de Board van onderwijsdirecteuren (een bachelorstudent en een masterstudent), een assessor voor de faculteit Geesteswetenschappen en voor alle departementen zoeken we een nieuwe departementsassessor.

Meer informatie?

Kijk voor meer informatie in je studentenmail of benader één van de huidige student-medezeggenschappers:

Solliciteren?

De deadline voor aanmelding is 15 april.

Wat is wat?

Studentlid van de Board

Wil je graag namens studenten spreken bij onderwijsvernieuwing en aan het begin staan van facultaire onderwijsveranderingen? Kijk dan eens naar een functie als studentlid van de Board van onderwijsdirecteuren. In dit orgaan zitten alle onderwijsdirecteuren van de faculteit Geesteswetenschappen met elkaar rond de tafel. Als studentlid, voor 4 uur in de week, laat jij het studentenperspectief op deze veranderingen zien.

Departementsassessor

Het onderwijs binnen de faculteit Geesteswetenschappen is verdeeld over 4 departementen, Geschiedenis en Kunstgeschiedenis (GKG), Talen, Literatuur en Communicatie (TLC), Filosofie en Religiewetenschappen (F&R) en Media en Cultuurwetenschappen (MCW). Elk departement heeft een departementsassessor. Als departementsassessor neem je plaats in het departementsbestuur, waar je namens je medestudenten spreekt en ben je het eerste aanspreekpunt voor de opleidingscommissies. Je behartigt de belangen van studenten en onderwijszaken op departementaal niveau. Je krijgt een vergoeding voor 4 uur per week.

Studentassessor Geesteswetenschappen

Heb je al ervaring binnen een studentenorganisatie of de medezeggenschap, dan is de functie van studentassessor een leuke vervolgstap! Voor 16 uur per week behartig je de belangen van alle studenten van de faculteit, en ben je de spin in het web tussen de student, de medewerkers, studieverenigingen en het faculteitsbestuur. Daarnaast heb je niet alleen inspraak op facultair beleid, maar kun je ook eigen projecten uitvoeren en zo veranderingen in de faculteit teweegbrengen.