22 april 2020

Ophaaldatum voor verwijderde weesfietsen uitgesteld

Weesfietsenactie

Op 2 en 3 maart zijn uit fietsenstalling van de Universiteit Utrecht  fietsen verwijderd binnen het kader van de jaarlijkse weesfietsenactie. Vanwege het uitbreken van de coronacrisis heeft de Universiteit Utrecht besloten dat je tot 1 september je verwijderde fiets kan ophalen bij Fietspunt BV.

Hoe kan ik mijn fiets terug halen?

Maak een telefonische afspraak via het hier onder vermelde nummer. Alleen na een afspraak kun je je fiets ophalen bij het depot van Fietspunt BV. Neem een geldig identiteitsbewijs en je fietssleutel mee.

Koningin Wilhelminalaan 2a
3527 LD - Utrecht
Tel. 06-20515680
www.fietspunt.net

Weesfietsenactie

Regelmatig ruimt de Universiteit Utrecht fietswrakken en weesfietsen op om zo gevaarlijke situaties te voorkomen en het straatbeeld te verbeteren. Op zondag 2 februari 2020 werden fietsen in de openbare en medewerkersfietsenstallingen én in de openbare ruimte van de universiteit gelabeld. Gelabelde fietsen die er op 2/3 maart 2020 nog stonden, zijn verplaatst naar het depot van Fietspunt BV de fiets. Waar nodig zijn sloten doorgeslepen. De beschadigde sloten worden niet vergoed.

www.uu.nl/fiets