Open Lesweek bij Parnassos Cultuurcentrum

Tussen 4 en 7 september nodigt Parnassos Cultuurcentrum je van harte uit om deel te nemen aan de Open Lesweek. Tijdens de Open Lesweek kun je gratis deelnemen aan open lessen die een voorproefje geven van ons cursusaanbod dat op 25 september van start gaat. Dit is de ideale kans om een glimp op te vangen van wat je te wachten staat tijdens de cursus en om alvast kennis te maken met de docenten.

Aanmelden hoeft niet van tevoren. Meld je op de betreffende avond bij binnenkomst bij een van onze inschrijftafels. Hier ontvang je een ticket voor de les van jouw keuze. Vol is vol! Zorg er dus voor dat je op tijd bent om jouw plekje te verzekeren.

Voorbeelden van cursussen die tijdens de Open Lesweek worden aangeboden, zijn:

Dans - House
Gitaar - Kampvuurliedjes
Theater - Teksttheater: Monoloog en dialoog
Theater/Zang – Kleinkunstliedjes

Alle cursussen zijn onderdeel van het gevarieerde cursusaanbod van Parnassos Cultuurcentrum en richten zich op dans, theater, muziek en andere kunstvormen.

Evenementgegevens

Wat: Open Lesweek bij Parnassos Cultuurcentrum
Wanneer: 4 t/m 7 september – 19:00 – 21:30 uur
Waar: Kruisstraat 201 Utrecht
Inschrijving: Ter plaatse op de avond van de les

Voor meer informatie en het volledige cursusaanbod, bezoek onze website op parnassos.uu.nl

Over Parnassos Cultuurcentrum

Parnassos Cultuurcentrum is het cultuurcentrum van de Universiteit Utrecht. Beeldende kunst, dans, schrijven, fotografie, muziek en theater: alle kunstdisciplines zijn vertegenwoordigd. Naast het ruime aanbod aan cursussen, kun je bij Parnassos ook terecht voor een avondje uit. Maandelijks host Parnassos een eigen cabaretpodium met goedgebekte talenten. Daarnaast is er regelmatig livemuziek, het Parnassos Open Podium en zijn er filmavonden. Er is veel te zien, te doen, te leren en te beleven! Houd de agenda in de gaten voor de actuele programmering.

Website: parnassos.uu.nl
Volg ons op sociale media voor updates en nieuws:
Facebook: www.facebook.com/ParnassosCultuurcentrum
Instagram: www.instagram.com/parnassoscultuurcentrum/