Ontmoet je medestudenten en studentbegeleiders @ lunch!

Ben jij eerstejaarsstudent aan de UU, zoekende in het begeleidingsaanbod van onze universiteit of op zoek naar gezellige medestudenten? Kom dan op 21 september langs bij de Vagant voor een heerlijke lunch!

Op 21 september organiseren we een lunch voor alle eerstejaarsstudenten waar je kennis kunt maken met verschillende begeleiders binnen en buiten jouw faculteit. We noemen deze groep medewerkers de begeleidingsketen. In deze keten zitten onder anderen:

  • De studieadviseurs - die jou bijvoorbeeld kunnen helpen met voorzieningen tijdens je studie of wanneer je door persoonlijke omstandigheden studievertraging dreigt op te lopen.
  • De studentpsychologen – die hulp bieden bij studieproblemen, mentale uitdagingen of persoonlijke problemen.
  • De studentendecanen – die jou helpen met financiële regelingen en voorzieningen, studeren met een functiebeperking, bestuurswerk, topsport, ziekte en/of bijzondere familieomstandigheden.  
  • Het Skillslab – die trainingen, workshops en begeleiding op het gebied van schrijven, studeren en andere academische vaardigheden aanbieden.
  • En nog veel meer begeleiders!

Als eerstejaarstudent aan de Universiteit Utrecht is al deze begeleiding nog nieuw. Tijdens deze lunch kun je kennis maken met de begeleiders die jou tijdens je studietijd kunnen helpen wanneer je tegen een probleem aanloopt of persoonlijk advies nodig hebt.

We kunnen ons goed voorstellen dat het soms lastig is om te overzien bij welk onderdeel van de universiteit je terecht kunt met je zorgen en vragen. Om je kennis te laten maken met de verschillende begeleiders binnen én buiten jouw faculteit kun je tijdens deze lunch een praatje met ze aanknopen. Je hebt hier ook de mogelijkheid andere eerstejaarsstudenten van zowel binnen als buiten je opleiding te ontmoeten.

Kortom; een laagdrempelige manier om elkaar te ontmoeten, vragen te stellen en contacten te leggen.  

Voor wie?

Alle eerstejaarsstudenten van de UU

Waar?
De nieuwe Vagant

Hoelaat?
We organiseren de lunch in twee shifts.
Shift 1: 11:00-12:30
Shift 2: 13:00-14:30

Zien we je daar? Geef je op via onderstaande link!

AANMELDEN SHIFT 1
AANMELDEN SHIFT 2