ONLINE Studieplanningsbijeenkomsten voor aankomend Masterstudenten

Beste studenten,

Studieadviseurs Aster Steijlen en Trudi Miltenburg verzorgen in de maanden mei t/m september via Teams een aantal online studieplaningsbijeenkomsten voor aankomend masterstudenten. In deze bijeenkomsten geven zij voorlichting over de overgang van de bachelor naar de master bij de faculteit Diergeneeskunde. De inhoud van elke bijeenkomst is hetzelfde. Je hoeft dus maar één bijeenkomst bij te wonen.

Voor de bijeenkomsten moet je je aanmelden. Kies in de digitale afsprakenkalender van de studieadviseurs bij Afspraak met ‘Studieplanningsbijeenkomst’ en kies als Medewerker ‘Aster Steijlen’ of ‘Trudi Miltenburg’. Dan verschijnen de tijdstippen waarop deze bijeenkomsten worden gegeven en kan je je aanmelden. Er worden de komende maanden steeds nieuwe data toegevoegd.

Bereid je voor op de bijeenkomst door je voorafgaand te verdiepen in de master, zie: https://students.uu.nl/nieuws/terugblik-masters-open-day-diergeneeskunde

Met vriendelijke groet,
de Studieadviseurs, Onderwijs- en Studentenzaken