Online internationaal cursusaanbod voor bachelor- en masterstudenten

Inschrijfperiode 24 mei tot en met 23 juni

Wil je een online cursus volgen aan een buitenlandse universiteit? In je eigen studierichting, of juist daarbuiten? De volgende universiteiten uit onze CHARM-EU alliantie bieden online vakken aan: University of Montpellier (Frankrijk), Eötvös Loránd University (Hongarije), Julius-Maximilians-University Würzburg (Duistland) of Åbo Akademi University (Finland).

Verdiep of verbreed je kennis

Het aanbod is heel gevarieerd: je kunt kiezen uit verschillende disciplines, of juist een interdisciplinaire cursus volgen. De meeste cursussen worden flexibel aangeboden, sommigen vinden plaats op een vast moment. Het zijn online cursussen voor bachelor en masterstudenten waar je studiepunten voor kunt krijgen.

Inschrijven

Je kunt je van 24 mei tot en met 23 juni inschrijven. Voor sommige cursussen is een beperkt aantal plaatsen, dus vol is vol. Een overzicht van het cursusaanbod en de aanmeldprocedure staat in de cursuscatalogus voor Transnational Online Learning.

Goedkeuring Examencommissie

Zorg wel dat je goedkeuring hebt van de examencommissie van je opleiding voor het volgen van deze cursussen, om er zeker van te zijn dat de ECTS-punten op je cijferlijst komen.