Onderzoek vrije keuzeruimte: bachelor-studenten gezocht

Wij (onderzoekers bij een onderwijsinnovatie programma) willen graag meer weten over hoe studenten van de Universiteit Utrecht omgaan met de vrije keuzeruimte in hun bacheloropleiding. Daar willen we jou graag over interviewen!

Voor de interviews zijn op zoek naar tweede- en derdejaars bachelor studenten, die zich oriënteren op de vrije keuzeruimte (of uiterlijk een paar maanden geleden daar een keuze voor hebben gemaakt). Je hoeft nog niet te weten wat je in je vrije keuzeruimte gaat doen, maar dat mag wel. Het maakt ook niet uit of je veel of weinig twijfelt over de invulling van je vrije ruimte (of er ergens tussenin zit), alle ervaringen zijn relevant.

Doe mee aan het onderzoek

Door mee te doen aan het onderzoek help je ons de keuzeprocessen van studenten beter te begrijpen. Aan de hand van de bevindingen bekijken we wat er al goed gaat, én wat er beter kan op het gebied van de vrije keuzeruimte aan de UU. Je helpt dus ook toekomstige studenten.

Een interview duurt ongeveer een uur, en kan plaatsvinden op de universiteit of op een andere plek die jou goed uitkomt. Voor deelname ontvang je een cadeaubon van €10 (te besteden bij o.a. bol.com).

Doe je mee? Vul dan onderstaand formulier in. Onderzoeker Jael Draijer stuurt je dan meer informatie. Heb je eerst nog vragen? Mail dan naar j.m.draijer@uu.nl

Aanmeldformulier