30 oktober 2020

Onderwijsinschrijving semester 2

De inschrijfperiode voor semester 2 van collegejaar 2020-2021 begint op maandag 2 november om 00.00 uur en eindigt op zondag 29 november om 23.59 uur.

Let op: Voor de cursussen van semester 2 moet je je zelf inschrijven via Osiris student.

Op de studentensite van Rechtsgeleerdheid vind je onder het kopje Cursusinschrijving alle informatie over de cursussen van semester 2.

Je kunt jezelf per periode voor maximaal 15 EC inschrijven. Wil je een derde cursus volgen, dan heb je toestemming van de studieadviseur nodig. Een derde cursus kun je alleen tijdens de reguliere inschrijving aanvragen via een online aanvraagformulier, het formulier kun je vinden op deze site.

Heb je vragen over je studieplanning of ondervind je problemen bij het inschrijven neem dan contract op met het Studiepunt Rechten of de studieadviseur.

Studiepunt Rechten