Onderwijs van start in Onderwijsgebouw Padualaan

Tekstalternatief vindbaar onder deze afbeelding.

Vanaf maandag 3 oktober is het nieuwe Onderwijsgebouw Padualaan in gebruik. In de zomer is hard gewerkt aan dit tijdelijke gebouw aan de Padualaan. De veertien onderwijsruimtes in het gebouw zijn primair bedoeld voor werkgroeponderwijs voor de faculteiten Bètawetenschappen, Geowetenschappen en Sociale wetenschappen (BGS contingent).

Tijdelijke onderwijslocatie

Het Onderwijsgebouw Padualaan is een tijdelijk gebouw en zal één tot twee jaar blijven staan. Het is één van de tijdelijke onderwijslocaties die is ingericht om te voldoen aan de groeiende vraag naar onderwijsruimtes. Het onderwijsgebouw was helaas nog niet beschikbaar bij de start van het collegejaar. Daarom zijn er acht bestaande (vergader)ruimtes op de campus tijdelijk ingericht als onderwijsruimte. De betreffende (vergader)ruimtes zullen vanaf medio oktober hun oorspronkelijke functie weer vervullen.

Bereikbaarheid en praktische informatie

Op uu.nl/onderwijsgebouw-padualaan staat alle praktische informatie over bijvoorbeeld de bereikbaarheid, de toegankelijkheid en openingstijden van het gebouw. Van 3 tot en met 14 oktober is fysieke ondersteuning aanwezig van de afdeling Audiovisueel & Mediaproducties bij vragen over de AV-apparatuur in een zaal.