Onderwijs tussen 11 juli en 26 augustus 2022 in Androclusgebouw in plaats van Bolognalaan 101

Onlangs lieten de UU en de Hogeschool Utrecht (HU) weten dat er in de komende zomervakantie noodzakelijke verbouwwerkzaamheden uitgevoerd worden op de locatie Bolognalaan 101. Daarom moeten wij het onderwijs van het UMC Utrecht helaas nog eens verhuizen, en wel voor de periode van 11 juli tot en met 26 augustus 2022. Gelukkig is er een oplossing gevonden: we kunnen dit onderwijs onderbrengen in het Androclusgebouw van Diergeneeskunde.  

Planning

Op de Bolognalaan starten de voorbereidingen van de werkzaamheden op 26 juni en op 8 juli start de verbouwing. 

Wat betekent dat?

  1. De SPAR supermarkt is van 27 juni tot en met 26 augustus gesloten. De winkel komt terug op een andere plek op de begane grond.
  2. Tussen 27 juni en 8 juli komen op de begane grond afzetschotten en worden voorbereidingen getroffen voor de verbouwing.
  3. Er komt op 11 juli een alternatieve route om het gebouw te betreden.
  4. De daadwerkelijke werkzaamheden vinden plaats van 11 juli tot en met 26 augustus.

De werkzaamheden die de HU laat uitvoeren zullen helaas zorgen voor overlast, maar de verwachting is dat deze niet uitlopen in tijd. Het onderwijs start daarom op 29 augustus weer op de Bolognalaan. 

Het Androclusgebouw

Van 11 juli tot en met 26 augustus wordt het onderwijs gegeven op locatie Androclusgebouw. Volg je onderwijs in deze periode? Hieronder staat meer informatie over deze locatie.

Adres

Yalelaan 1, 3584 CL Utrecht.

Openingstijden

Het Adroclusgebouw is in de zomer geopend van 08.00 uur tot 19.30 uur. Tijdens openingstijden is de receptie bemenst. Zij zijn op de hoogte van onze aanwezigheid in het gebouw. Het gebouw is op zaterdag en zondag gesloten.

Faciliteiten

  • Op de begane grond zijn koffie-,thee-, snoep- en frisdrankautomaten. Je kunt er met pin (contactloos) betalen. 
  • In het gebouw is een kolfruimte. Als je daar gebruik van wilt maken, kan je contact opnemen met de receptie bij de ingang van het gebouw. 
  • Er is een fietsenstalling onder het gebouw. 
  • Mocht je tijdens het geven of volgen van onderwijs in de onderwijslokalen tegen facilitaire zaken aanlopen, bel dan 030-2539595. 

Mindervaliden 

Mindervaliden kunnen de lokalen en studielandschap bereiken door gebruik te maken van de invalidelift, je ziet deze lift meteen als je het gebouw inloopt. 

Studielandschap

Het Androclusgebouw biedt ruimte aan onderwijs en dient als studielandschap. Ook biedt de voormalige en grondig verbouwde kantine ruim plek voor zelfstudie. Daarnaast blijft het studielandschap op de Bolognalaan gewoon toegankelijk. Er is hier wel kans op geluidsoverlast.

Studieplekken met vaste pc’s in het UMC Utrecht

Mocht je niet met een laptop gebruik kunnen maken van de studieplekken in de verschillende gebouwen, dan zijn daar ook oplossingen voor. Computer Leerzaal 3 is ingericht met vaste pc’s. Deze zijn aangesloten op het UMC Utrecht netwerk. Als er geen onderwijs of toetsen zijn, nodigen we je uit om deze plekken te gebruiken als studieplek. In het WKZ hebben we ook nog een studielandschap met 16 vaste pc’s. 

UMC Utrecht Onderwijsondersteuningsteam 

Het UMC Utrecht Onderwijsondersteuningsteam zit in het Androclusgebouw in ruimte W.141 op de eerste verdieping. Zij zijn bereikbaar op het telefoonnummer 06 50 17 76 41. Je kunt er terecht voor leenlaptops en conference camera’s. Deze kan je ook vooraf aanvragen via deze link.

Netwerk

De ICT testen zijn uitgevoerd op deze locatie. Alles werkt hetzelfde als op de locatie Bolognalaan. Voor niet-universitaire studenten hebben toegang via Eduroam. Studenten van de UU hebben toegang tot het UU-netwerk via hun Solis-id.

Printers

Er zijn geen printfaciliteiten voor studenten op deze locatie. 

Aandachtspunt voor Windows7 laptop

Iedereen met een UMC Utrecht Windows 7 laptop vragen we om vooraf een leenlaptop te reserveren via deze link, of op de dag zelf langs te lopen bij het UMC Utrecht Onderwijsondersteuningsteam. Je vindt het team in het Androclusgebouw in ruimte W.141 op de eerste verdieping. Zij zijn bereikbaar op het telefoonnummer 06 50 17 76 41

Dringend hulp nodig?

Is er een calamiteit zoals brand, een (medisch) ongeval, sprake van diefstal (bijvoorbeeld van een laptop) of heb je dringend hulp nodig? Bel dan telefoonnummer (030-253) 44 44.

Meer informatie?

Op de studentensite staat een beschrijving van elk gebouw van de UU inclusief alle voorzieningen:

https://students.uu.nl/androclusgebouw

Heb je na deze mail nog vragen? Mail dan gerust naar: Hester Tekstra.