8 juli 2020

Onderwijs GW blok 1: geheel of deels online

Vanaf 20 juli kun je bij elke cursus in de Cursusplanner zien of de colleges online zijn of gedeeltelijk online (ofwel bimodaal: een deel van het onderwijs is online en een deel op de universiteit). Vanaf half augustus staat in onze digitale leeromgeving Blackboard meer informatie over de opzet van je cursussen en de toetsing.

Aanwezigheid bimodaal onderwijs

Als een cursus bimodaal is, gaan we ervan uit dat je naar de bijeenkomsten op de universiteit komt als de docent je daartoe uitnodigt. Tijdens het hele eerste semester van collegejaar 2020-2021 heb je echter het recht om college op afstand te volgen, bijvoorbeeld omdat jijzelf of een naaste deel uitmaakt van een kwetsbare groep.

Toetsing in blok 1: nog onbekend

Meer informatie over hoe onze toetsing gaat plaatsvinden krijg je in augustus. We weten nog niet precies of de toetsing online of op locatie zal zijn. Dit heeft te maken met de grote logistieke operatie van het roosteren van toetsen op locatie en de nog onduidelijke beschikbaarheid van onze toetslocaties. Ook als al je colleges online zijn, kan het voorkomen dat de toetsing op locatie plaatsvindt.

Als je ingeschreven staat voor een bimodale cursus of voor een cursus die op locatie gaat toetsen, vragen we je half augustus om aan te geven of je op de universiteit aanwezig kunt zijn. Dan kunnen we ook aangeven wat het voor je betekent als je niet op locatie aanwezig kunt zijn voor de toetsing.