16 mei 2019

Nieuwe periode klimmen en krachttraining bij Olympos

Krachtsport bij Olympos

Krachttraining voor beginners

Vanaf maandag 27 mei beginnen er weer nieuwe vijfweekse cursussen krachttraining voor beginners (gemengd of alleen voor vrouwen). Ze worden gegeven in onze toffe nieuwe krachtsportlocatie, Kratistos, gelegen direct onder P+R De Uithof.

Inschrijven

Om in te kunnen schrijven heb je een OlymPas nodig. Omdat deze cursus in kleine groepen met intensieve begeleiding wordt aangeboden, moet er daarnaast nog een klein bedrag worden bijbetaald (€ 5 voor studenten van de Universiteit Utrecht). Inschrijven kan vanaf 13 mei.

Klimcursussen: toprope, techniek en voorklimmen

Vanaf maandag 27 mei starten weer nieuwe klimcursussen op Kalymnos (toprope voor beginners, techniek en voorklimmen), de bijzondere buitenklimmuur van Olympos (tegen P+R De Uithof). Je kunt ook gratis en onbeperkt vrij klimmen. Hiervoor heb je een OlymPas of dagpas nodig en je moet minimaal in het bezit zijn van het NKBV klimvaardigheidsbewijs Indoor Toprope (IT).

Inschrijven

Om in te kunnen schrijven heb je een OlymPas nodig. De cursus toprope voor beginners is gratis; je betaalt alleen voor het klimvaardigheidsbewijs (= €10,30). Voor techniek en voorklimmen moet een extra bedrag betaald worden. Inschrijven kan vanaf 13 mei.