1 mei 2019

Nieuwe handleiding Scorion

Er is een nieuwe versie van de Scorion handleiding beschikbaar. Naast wat updates met betrekking tot inloggen en het gebruik van formulieren, is er een wijziging in het toegang verlenen tot jouw portfolio. Voorheen werd dit voor een groot deel al voor jullie geregeld. Vanaf nu zijn er 2 opties voor toegang tot je portfolio:

  1. In diverse formulieren (met name overkoepelende beoordelingen zoals tussen- of eindbeoordelingen) is een link opgenomen waarmee je beoordelaar een overzicht van jouw formulieren horende bij dat specifieke studieonderdeel kan checken. Dit was altijd al mogelijk en hier zal ook niet in veranderen.
  2. Je kunt je beoordelaar toegang verlenen tot je portfolio of tot één formulierenset. Voorheen werd dit al voor jullie geregeld voor enkele studieonderdelen, maar mede in verband met privacy regelgeving is dit vanaf nu niet meer standaard. Als je dit wilt gebruiken, zul je zelf actie moeten ondernemen. Hoe je dit doet kun je lezen in de handleiding, te vinden via onderstaande knop, of op de Scorion pagina onder Onderwijs --> Stages & Coschappen --> Scorion