10 oktober 2019

Nieuwe enquête-tool voor alle studenten

Vanaf nu kan iedere student (en medewerker) op de UU gratis gebruik maken van Qualtrics. Met Qualtrics kun je zowel eenvoudige als complexe online enquêtes ontwerpen en afnemen.

Het enige wat je nodig hebt is je Solis-id en wachtwoord, en twee-factor-authenticatie om in te loggen.

Aan de slag

• Log in op https://survey.uu.nl met je Solis-id en wachtwoord. Je hebt daarnaast ook twee-factor-authenticatie nodig.
  • Heb je nog niet eerder twee-factor-authenticatie ingesteld voor UU-applicaties? Dit hoeft maar een keer. Op de pagina over veilig werken lees je hoe je dit doet.

Waarom is twee-factor-authenticatie vereist?
Twee-factor-authenticatie is (of wordt) vereist wanneer gegevens in een systeem geclassificeerd zijn als gevoelig. Omdat Qualtrics (mogelijk) persoonsgegevens bevat, vindt de UU het belangrijk de veiligheid van dit systeem extra te waarborgen door middel van twee-factor-authenticatie.

Uitgebreide informatie en ondersteuning
Kijk voor uitgebreide informatie en hulp op de detailpagina over Qualtrics. Hier vindt je alles wat je nodig hebt.

Gebruik je Qualtrics al?
Gebruik je Qualtrics (al) via USBO of FSW? Dan log je in op de manier waarop je gewend bent. Je gegevens worden in de week van 11-15 november 2019 overgezet naar de UU-brede Qualtrics. Je ontvangt hier later bericht over. Als je bij USBO of FSW studeert of werkt en Qualtrics nog niet gebruikt, kan je nu al gebruik maken van de UU-brede Qualtrics.