Nieuw! Zoeken op thema in de CursusPlanner

Ben je als bachelorstudent op zoek naar een interessante keuzecursus, maar weet je niet goed waar je deze cursussen kunt vinden? Vanaf begin deze maand kan de CursusPlanner je helpen met het oriënteren op een keuzecursus voor in je profileringsruimte die past bij jouw interesses en ambities.

De CursusPlanner is een digitale tool die je helpt om je studie te plannen en je vakkenpakket samen te stellen. In de CursusPlanner vind je een overzicht van je eigen examenprogramma(‘s) met de verschillende onderdelen en de bijbehorende cursussen. Interesse in een nieuw perspectief buiten je eigen discipline? Zoek dan eens naar keuzecursussen onder Vrije keuzevakken per thema door één of meerdere thema’s en subthema’s te selecteren en krijg een universiteitsbreed overzicht van toegankelijke keuzecursussen. Je kunt zoeken op onderwerp, onderwijsvorm of competentie.

Benieuwd naar de naar de thema’s en subthema’s die te vinden zijn onder Vrije keuzevakken per thema, of ben je op zoek naar meer informatie over het gebruik van de CursusPlanner? Kijk dan hier

De CursusPlanner is nog niet klaar: komend studiejaar zullen meer bacheloropleidingen aansluiten en worden de thema’s en subthema’s geëvalueerd en eventueel aangepast.