17 juli 2019

Nieuw! De MyUU portal voor studenten

MYUU portal

Binnen de UU zijn er heel veel verschillende digitale systemen. Omdat studenten soms door de bomen het bos niet meer zien, is er vanaf vandaag de MyUU portal. Hierin komt informatie uit verschillende systemen samen. De MYUU portal vormt daarmee, samen met de MyUU app, het digitale startpunt voor studenten.

Je komt bij de portal via https://students.uu.nl/myuu of door naar een pagina op deze site te gaan en rechtsbovenin te klikken op Inloggen

Wat vind je in de portal?

• Je rooster uit MyTimetable
  • Je resultaten uit OSIRIS
  • Je studievoortgang uit OSIRIS
  • Je e-mails uit UU-Gmail
  • Links naar veelgebruikte universitaire systemen en websites
  • Een directe link naar de homepage van je opleiding

Daarnaast kun je zonder opnieuw in te loggen doorklikken naar MyTimetable. Het voornemen is om dit in de toekomst ook voor andere systemen mogelijk te maken.

Ontwikkeld voor en met studenten

De MyUU portal is ontwikkeld op verzoek van en in samenwerking met studenten. We kunnen jouw feedback dus goed gebruiken. Zijn er bijvoorbeeld nieuwe features die je graag in de MyUU portal zou willen zien? Laat het ons weten via de Feedback-knop.