5 juni 2020

Nieuw: de dagelijkse UB online studieplek en Library skills inloopspreekuur

Nieuw van UB en Skills Lab: dé dagelijkse online studieplek

Mis jij het ook zo? Met elkaar in de UB studeren, samen koffiedrinken en je tegelijkertijd concentreren op je studie/scriptie/onderzoek?
Sluit je dan aan bij de nieuwe digitale studieplek.

Hoe? Door dagelijks deel te nemen (via MS Teams) aan de gezamenlijk start en je te laten begeleiden op vaste momenten tijdens de rest van de dag.
Het is natuurlijk moeilijk om de ‘real deal’ van studeren in de UB te evenaren, maar de Universiteitsbibliotheek en Skills Lab bundelen de krachten en helpen jou ook nú met studeren.

Door structuur en genoeg variatie te bieden, zorgen we er samen voor dat studeren óók in deze tijden lukt, waar je ook bent!

  • De dagelijkse studieplek wordt online begeleid door mensen van de UB, die je ook bij specifieke UB-vraagstukken kunnen helpen​​​​​​
  • Wanneer? Vanaf donderdag 28 mei t/m 3 juli 2020, dagelijks van 9.00 – 17.00 uur. Via Teams lid worden van team met code: r4uf4d5

Online Sessions for Library Skills: inloopspreekuur

Naast de studieplek biedt de bibliotheek jou ook online inloopspreekuren.
Heb je moeite met het vinden van wetenschappelijke literatuur? Wil je je literatuur op een meer systematische manier verzamelen en organiseren? Voor dit soort vragen organiseert de bibliotheek, tot het einde van blok 4, online inloopspreekuren voor studenten.

Op dinsdag en donderdag staan specialisten van de bibliotheek klaar om vragen te beantwoorden in korte één-op-één videogesprekken.

  • Online Sessions for Library Skills Inloopspreekuren voor studenten.
  • Wanneer? Op dinsdag, 12.00 -13.00 uur en donderdag 13.00 -14.00 uur.
    Meld je aan via de chat van MS Teams Online Sessions for Library Skills. Je komt er met teamcode: fbpflxp. Vooraf inschrijven is niet nodig, je krijgt na binnenkomst een tijdslot: wie het eerst komt, het eerst maalt.

Graag tot dan!