3 oktober 2019

Nieuw! Bibliotheekpas in de MyUU app

Afbeelding van de digitale bibliotheekpas

In de MyUU app zit een nieuwe functie: de digitale bibliotheekpas. Deze pas toont je lenersnummer en een barcode. De barcode kun je scannen bij de self-service balies in de Universiteitsbibliotheek.

Om van de pas gebruik te maken moet je eerst de MyUU app updaten naar de nieuwste versie. Vervolgens vind je de pas, samen met de digitale collegekaart, onder het tabblad Kaarten. Als je geen pas ziet kun je contact opnemen met de Universiteitsbibliotheek.

Alle UU studenten hebben vanaf nu automatisch hun bibliotheekpas in de MyUU app. Studenten die deze app niet kunnen of willen gebruiken kunnen nog steeds een plastic bibliotheekpas krijgen.

De universiteit hoopt met de digitale bibliotheekpas het gebruiksgemak voor studenten te verhogen, en het gebruik van plastic passen te verminderen.