16 april 2019

New Business Challange Ghana

Ben jij ondernemend? En wil jij eind juli, geheel verzorgd naar Ghana? Doe dan mee aan de New Business Challenge 2019 en ga in teamverband met Nederlandse en Ghanese studenten op zoek naar nieuwe, duurzame business mogelijkheden in Ghana! Je doet dit aan de hand van actuele business vraagstukken van Nederlandse bedrijven.

Het programma

Je gaat eind juli voor 12 dagen op werkbezoek in Ghana. Ook zul je een week samenwerken met Ghanese studenten in Nederland. Op 8 augustus presenteer je je zelfbedachte innovatieve oplossing aan de Nederlandse Ambassade in Ghana.

Niet onbelangrijk: Je reis en verblijf in Ghana zullen geheel worden vergoed, in ruil voor jouw inzet en betrokkenheid.

Registratie en verdere informatie

Registreer je hier voor deze bijzondere ervaring. Voor meer informatie zie de website en de flyer.