23 november 2018

Netherlands-Asia Honours Summer School Zoekt Nieuw Talent!

Plaatje van een chinese boot en text over de summer school

Ben jij een ambitieuze, open-minded en ondernemende tweede- of derdejaars bachelorstudent? Heb jij interesse in de Chinese cultuur en wil jij je verdiepen in het actuele thema ‘Sustainable Growth’? Wil jij studeren in Beijing, Chengdu, Hong Kong of Shenzhen, toonaangevende multinationals bezoeken en een consultancy project uitvoeren voor één van onze partners?

Dan zijn wij op zoek naar jou!

De Netherlands-Asia Honours Summer School (NAHSS) is een uniek triple helix initiatief tussen alle Nederlandse onderzoeksuniversiteiten, ministeries en toonaangevende Nederlandse en Aziatische multinationals. Het doel: Nederlandse topstudenten de dynamiek van en kansen voor Nederland in China laten ervaren om zo de brug tussen Nederland en China te versterken. Ieder jaar biedt de NAHSS 100 excellente studenten van alle disciplines en universiteiten de kans aan om deel te nemen aan dit dynamische programma. De Universiteit Utrecht stelt geen aanvullende eisen aan aanmelders.

Van 1 december tot 8 januari kan jij je aanmelden voor de NAHSS 2018 editie.

Zie deze infographic en flyer voor meer informatie.