Nationale Studenten Enquête 2024

Wat vind jij van jouw opleiding en de Universiteit Utrecht? Geef jouw mening en vul ook dit jaar weer de Nationale Studenten Enquête (NSE) 2024 in. De NSE is het jaarlijkse en landelijke onderzoek naar de kwaliteit van opleidingen in het hoger onderwijs.

Waarom meedoen?

Jouw mening telt! Op basis van de resultaten onderneemt de Universiteit Utrecht actie om de kwaliteit van het onderwijs te verhogen. Jouw antwoorden op de NSE-vragenlijst leiden daadwerkelijk tot verbeteracties door de UU en door jouw opleiding in het bijzonder. Door de resultaten uit de NSE 2023 worden plannen gemaakt om bijvoorbeeld:

• Jouw studie beter aan te laten sluiten bij de arbeidsmarkt, zodat jij je loopbaan beter start.
  • Een lagere werk- en studiedruk te realiseren, bijvoorbeeld door tentamens en deadlines beter te spreiden.
  • De wijze van toetsing te verbeteren, denk hierbij aan een pilot anoniem nakijken.

Hoe werkt het?

Woensdag 17 januari krijg je een uitnodiging vanuit noreply@nse.nl voor de NSE op je UU e-mailadres. Vul ‘m meteen in! Dit duurt ongeveer 10 - 15 minuten. Je kunt de enquête ook invullen met je smartphone of tablet.

Als je meedoet, maak je kans op:

• 1 x Apple MacBook Air
  • 4 x Sony noise cancelling headphones
  • 3 x Logitech Master Series muis en toetsenbord en Studios Series Desk Mat
  • 400 x Bol.com bon

De UU zal ook de volgende prijzen verdelen:

• 1 x Cadeaubon € 250
  • 1 x Cadeaubon € 150
  • 1 x Cadeaubon € 100
  • 10 x Cadeaubon € 50

Kijk voor veel gestelde vragen op de studentensite.