27 maart 2019

Mogelijk ongelezen e-mail in je Office 365 e-mailbox

Tussen donderdagavond 21 maart en maandagavond 25 maart is er na een technische wijziging een probleem opgetreden met de aflevering van e-mail aan UU-Gmail-adressen (@students.uu.nl). Het probleem is inmiddels verholpen, maar het is mogelijk dat je e-mail hebt ontvangen in deze periode waarvan je niet op de hoogte bent.

Wat moet je doen?

Naast UU-Gmail heb je ook een Office 365 e-mailadres. Dit adres was tot op heden niet in gebruik en is daarom ook niet eerder aan je gecommuniceerd. Het is nu echter mogelijk dat er ongelezen e-mail in jouw Office 365 e-mailbox staat die verstuurd is in bovengenoemde periode. Vanwege privacyaspecten is het niet mogelijk deze e-mail van de afgelopen dagen geautomatiseerd naar je UU-Gmail door te sturen.

Je moet dus zelf controleren of je e-mail hebt ontvangen op je Office 365 e-mailbox.

Hoe doe ik dat?

In de handleiding (https://handleidingen.uu.nl/O365voorstudenten) lees je hoe je e-mail uit je Office 365 e-mailbox kunt bekijken en doorsturen naar je UU-Gmail.

Hulp nodig of vragen?

Neem contact op met de ICT Servicedesk. Je vindt de contactinformatie op students.uu.nl/it.