Met Stichting Zonnebloem mee naar Dierenpark Rhenen

Op 10 juni a.s. worden vrijwilligers gezocht voor Stichting Zonnebloem. Om 9:30 uur verzamelen in Bunnik, helpen met rolstoelen in de bus plaatsen, dag in dierentuin met een cliënt van de Zonnebloem en dan met de bus weer terug.

Programma vanuit Stichting Zonnebloem:

Om ca 9.30 uur vertrekken we met de bus naar de dierentuin. Wanneer je op tijd op de locatie kunnen zijn, kan je meerijden met de bus, en misschien sommige deelnemers al de bus in helpen.
Wanneer we om ca 10.15 aankomen in de dierentuin staan de rolstoelen al klaar, en worden er groepjes ingedeeld van ca 5 deelnemers.
Naast de deelnemers gaan er ca 15 zonnebloem vrijwilligers mee omdat zij de deelnemers kennen, maar aangezien het merendeel van de vrijwilligers boven de 70 is, en zij geen rolstoelen kunnen duwen, wordt jullie hulp gevraagd. Bij de groepjes van 5 deelnemers zijn er minimaal 2 vrijwilligers, en een paar studenten afhankelijk van hoeveel rolstoelen in het groepje.

Na het verkennen van de dierentuin is er een lunch rond 12.30 uur verzorgd door de dierentuin, ook voor de studenten.

Na de lunch gaan we nog even de dierentuin in, en om ca 15.00 uur gaan we weer naar de bus, waarna we om ca 15.45-16.00 uur weer in Bunnik zijn.

Voor meer informatie en aanmelding mail met mariuszonnebloembunnik@gmail.com