Met korting naar FC Utrecht – NEC in stadion Galgenwaard

Vrijdag 16 september kunnen studenten van onze universteit met korting naar de wedstrijd FC Utrecht – NEC. De korting wordt aangeboden om de samenwerking van de Universiteit Utrecht met de Utrechtse eredivisieclub te vieren.
Vrijdag 16 september wordt deze samenwerking formeel bekrachtigd. FC Utrecht directeur, Thijs van Es, en decaan prof.dr. Janneke Plantenga van REBO ondertekenen een overeenkomst voor een nieuw onderzoeksprogramma. Prof.dr. Frank van Eekeren, hoogleraar sport & society, is de UU-projectleider.

De Universiteit Utrecht en FC Utrecht gaan onder andere een ‘Utrechts model’ ontwikkelen voor ‘team- en community building’, waar organisaties binnen en buiten de sport gebruik van kunnen maken. Daarnaast  willen beide organisaties samen met andere regionale spelers, waaronder ook het UMC Utrecht, onder de vlag van Traiectum Sportcampus Utrecht werken aan de betrokkenheid, fitheid en inclusiviteit van de Utrechtse bevolking.

FC Utrecht is een prachtige organisatie, waarmee we als Universiteit Utrecht heel graag samen optrekken

Anton Pijpers, collegevoorzitter van de Universiteit Utrecht