12 juli 2017

Met de groeten van UU Selfiebord

De mannen van Pak Aan leggen de laatste hand aan het selfiebord voordat het aan de muur kan, foto DUB

Vanaf vandaag heeft de Universiteit Utrecht een selfiebord: een plek waar je een foto op de campus kunt maken met 'de groeten van de Universiteit Utrecht'.

Het idee voor het 'selfiebord' is afkomstig van Jeroen Frietman van de directie Onderwijs & Onderzoek. Hij vond dat er een plek in De Uithof moest komen waar je een groepsfoto of selfie kon maken. Wie de foto onder ogen zou krijgen, moest meteen kunnen zien dat deze op de UU was gemaakt. Hij denkt dat vooral internationale studenten dit leuk zullen vinden.

Ingang UU for U Student Services

Hij diende dit idee in bij de jaarlijkse wedstrijd van de Universitaire Bestuursdienst; medewerkers kunnen aan het eind van het kalenderjaar een lumineus idee inleveren. Vorige week werd de mega-ansichtkaart - een ontwerp van de UU - naast de ingang van UU for U Student Services aan de Heidelberglaan opgehangen.

Bron: DUB