30 januari 2020

Meld je nu aan voor de Onderwijsparade

Op donderdag 5 maart 2020 vindt de jaarlijkse Onderwijsparade plaats. Het thema van dit jaar is Universitair onderwijs: Wat is de bedoeling?

Universitair onderwijs: wat is de bedoeling?

Waar is de universiteit eigenlijk voor? Wat verwachten we van onze studenten en wat verwachten zij van hun docenten? Is er in ons onderwijs ruimte voor nieuwsgierigheid, ruimte om fouten te maken?

Maatschappelijk en filosofisch perspectief

Twee keynotesprekers delen hun visie op de bedoeling van universitair onderwijs. Prof. dr. Giselinde Kuipers vanuit maatschappelijk perspectief, prof. dr. René ten Bos (Filosofie, Nijmegen) vanuit filosofisch perspectief. Een studentenreactie wordt verzorgd door Suzanne Akkerhuis en Merel Dekker.

Meld je nu aan!

De Onderwijsparade vormt een platform voor dialoog tussen studenten, docenten en medewerkers over ons universitaire onderwijs. De dag bestaat uit onder andere prikkelende keynotes, workshops en debatsessies. Ook worden de winnaars van de Docentenprijzen bekendgemaakt. De voertaal van de dag is Engels, hoewel sommige workshops in het Nederlands worden verzorgd. Locatie: Academiegebouw.

Volledige programma-informatie en aanmelden