10 mei 2021

Meld je nu aan voor de New Business Challenge Ghana

Wil jij nieuwe business mogelijkheden ontdekken tussen Nederland en Ghana? En kans maken op een geheel verzorgde reis naar Ghana aan het einde van dit jaar? Doe dan mee aan de New Business Challenge 2021!

Summer School

Je volgt eerst een 5-daagse Summer School waar je in een interactief programma leert over de handelsrelatie tussen Nederland en Ghana én werk je online samen met Ghanese studenten aan actuele business cases van ondernemers met ondersteuning van coaches en experts.

Expedition Trips

Na het afronden van de Summer School maak je kans om deel te nemen aan de Expedition Trips in Nederland en daarna geheel verzorgd af te reizen naar Ghana. Tijdens de Trips ga je met Ghanese studenten je kennis in de praktijk brengen. Je bezoekt bedrijven en denkt met hen mee om nieuwe business mogelijkheden te ontdekken.

Doe mee en…

• Leer over de handelsrelatie tussen Nederland en Ghana
  • Volg een geheel verzorgde 5-daagse Summer School
  • Werk samen met Ghanese studenten
  • Leer van experts en krijg begeleiding van coaches
  • Maak kans op een reis naar Ghana
  • Je reis en verblijfskosten worden geheel vergoed

Aanmelden

Je kunt je tot uiterlijk 4 juni 2021 individueel aanmelden via www.newbusinesschallenge.nl. Op de website vind je ook meer informatie over de NBC en de aanmeldprocedure.