Meld je nu aan! VET Fit: Fijn in mijn Brein

De workshops voor VET Fit staan nu online! Bekijk snel het programma en schrijf je in, zodat je kunt deelnemen aan de workshops die jou aanspreken. 

We gaan in gesprek over mentaal welzijn en wat jij nodig hebt om fijn in je brein zitten. Want één ding is zeker: je kunt niet altijd het beste paard van stal zijn of je als een vis in het water voelen. Op deze dag kun je meedoen aan workshops van experts die de beste tips en tricks hebben om je brein zo fit mogelijk te houden tijdens je studietijd en het leven erna. Denk bijvoorbeeld aan thema's als goed slapenstress de baas zijnomgaan met prestatiedruk of fouten maken, tijdsmanagement en meer. Daarnaast is er een interessante keynote spreker: gelukspsycholoog Josje Smeets! En hoe sluiten we deze dag beter af dan met heerlijk eten en drinken van verschillende foodtrucks? Voedsel voor de maag én de ziel!

Met VET Fit willen we bijdragen aan een open gesprekscultuur, waarin zowel successen als uitdagingen gedeeld kunnen worden. Dat is fijn voor jezelf maar ook voor anderen om je heen. 

We zien je heel graag op 10 oktober (bachelor studenten) of op 12 oktober (master studenten)!

Let op: voor studenten die onderwijs volgen uit het oude mastercurriculum en studenten in de doorstroomtijd geldt dat zij zich ook mogen inschrijven voor het programma op 10 oktober als zij op 12 oktober verhinderd zijn wegens (onderwijs)verplichtingen.