19 september 2019

Meld je nu aan: Sustainable Business Challenge 2019

Studenten en starters opgelet! Wil jij naast je studie of baan praktijkervaring opdoen én wil jij bijdragen aan de verduurzaming van het bedrijfsleven? Doe dan mee aan de Sustainable Business Challenge en ga aan de slag met business cases van 5 top bedrijven: KLM, ProRail, Waternet, ForFarmers en ENGIE. Ga jij de uitdaging aan?

Wat ga je doen?

Het bedrijfsleven moet het verschil gaan maken in de duurzame transitie, maar loopt nog tegen vele uitdagingen aan. Daarom ben jij nodig! Tijdens de Sustainable Business Challenge werk je in een multidisciplinair team aan een innovatieve oplossing waar het bedrijf écht wat aan heeft. De challenge biedt begeleiding door experts en workshops, die jou helpen om in korte tijd een belangrijke bijdrage te leveren.

Door mee te doen...

  • Kom je binnen bij topbedrijven
  • Ontwikkel jezelf onder professionele begeleiding
  • Verduurzaam het bedrijfsleven met jouw ideeën
  • Breid je CV uit met praktijkervaring

​Aanmelden

Meld je aan t/m vrijdag 25 oktober op www.sustainablebusinesschallenge.nl. Wil je zien hoe het er vorig jaar aan toeging? Bekijk dan de aftermovie.

Contact

Heb je vragen over de Sustainable Business Challenge? Neem dan contact op met SustainableMotion via info@sustainablemotion.nl.