9 oktober 2019

Meld je aan voor de Utrecht Mobility Challenge

Hoe houden we Utrecht in de toekomstbereikbaar? Waarom deze challenge? De komende jaren wordt de regio Utrecht steeds minder goed bereikbaar: er komen meer bewoners, meer bedrijven en meer reizigers die van, naar of door de regio reizen. Dit leidt tot meer drukte, files en vertragingen en daarmee meer druk op het werk, het leven en de leefomgeving in de regio.

Tegelijkertijd zijn er veel ontwikkelingen die kunnen helpen om de bereikbaarheid te vergroten: nieuwe oplossingen voor reizen en werken en meer aandacht voor het milieu zorgen dat we steeds anders reizen.

Met deze challenge dagen we jou uit om nieuwe oplossingen te bedenken om het reizen van de toekomst mee vorm te geven: met welke digitale toepassingen kunnen we reismogelijkheden vergroten, bewuster reisgedrag bevorderen en daarmee regio Utrecht ook in de toekomst bereikbaar houden?

Waarom jij?

Wil jij meewerken aan het bedenken en maken van innovatieve oplossingen en bijdragen aan het bereikbaar houden van Utrecht? Werk je graag aan echte vraagstukken, samen met toonaangevende bedrijven? Ben je geïnteresseerd in technologische ontwikkelingen en hoe die kunnen bijdragen aan een betere wereld? Schrijf je dan in voor de Utrecht Mobility Challenge!

Waarom meedoen?

Tijdens deze challenge van vier dagen werk je met experts van Rijkswaterstaat en Sweco aan slimme oplossingen voor de mobiliteit van de toekomst:

  • je werkt in een interdisciplinair team van studenten van ROC MN, HU en UU;
  • je krijgt de laatste inzichten over mobiliteit en gedragsontwerp;
  • je ontwikkelt skills voor innovatie en conceptontwikkeling;
  • je bouwt aan een professioneel netwerk.

De winnaars van de challenge werken in het najaar met bedrijven verder aan hun concept en presenteren dat tijdens het Jaarcongres van Economic Board Utrecht.

Meld je snel aan via:

www.utrechtchallengealliantie.nl