Meld je aan voor de Onderwijsparade 2021 op 4 maart

Op donderdag 4 maart 2021 vinden de derde Utrecht Scholarship of Teaching and Learning Conference en de Onderwijsparade online plaats. De dag begint met de SoTL-conferentie. Vanaf de middag kan je aansluiten bij de Onderwijsparade, de jaarlijkse onderwijsconferentie van de Universiteit Utrecht. Bekijk hier het programma van de SoTL-conferentie en hier het programma van de Onderwijsparade of meld je direct aan.

Utrecht Scholarship of Teaching and Learning conference: Inspiration (ochtendprogramma)

Voor de derde keer wordt de SoTL-conferentie georganiseerd, bedoeld als platform waar ervaringen met een systematische aanpak van het onderwijs in de eigen onderwijspraktijk (SoTL) en onderzoek naar onderwijs binnen disciplines gedeeld kunnen worden in een open en inspirerende sfeer.

Onderwijsparade: Connecting Communities

Academisch onderwijs en de maatschappij zijn onlosmakelijk met elkaar verbonden. Hoe verhouden zij zich tot elkaar? Hoe kunnen ze van elkaar profiteren? Breng je eigen visie mee naar de Onderwijsparade en raak geïnspireerd door de verschillende inzichten. Er zijn er diverse workshops en debatsessies. Keynote-spreker Karin Rebel en maatschappelijk partner Rose-Anne Dotinga trapt de middag af. Ook worden de winnaars van de Docentenprijzen bekendgemaakt.

Beide evenementen vinden plaats op het online platform NetworkTables op 4 maart 2021. De inloop voor de SoTL-conferentie is om 08.30 uur. Het programma van de Onderwijsparade begint om 12.30 uur met een digitale inloop en we sluiten af met de bekendmaking van de winnaars van de Docentenprijzen om 16.30 uur.

Volledig programma en aanmelden