Meld je aan voor de Nationale DenkTank 2023

De Nationale DenkTank gelooft dat jonge denkers en doeners bij uitstek geschikt zijn om de Nederlandse maatschappij vooruit te helpen. Daarom organiseren zij een jaarlijkse DenkTank waarin 20 studenten, recent afgestudeerden en promovendi een actueel maatschappelijk vraagstuk te lijf gaan. De Nationale DenkTank is op zoek naar energieke denkers en bevlogen doeners. Wil jij je denkkracht inzetten om zinvolle alternatieven te creëren en originele perspectieven te scheppen? Zin om met frisse energie barsten te slaan in vaste patronen en oude systemen?

Dit jaar gaat de NDT’23 aan de slag met het thema Betekenisvol ouder worden.  In 2040 zal het aantal ouderen in Nederland zijn verdubbeld, iets waar we als samenleving helemaal niet op ingericht zijn. Oftewel: werk aan de winkel!

Tijdens de Nationale DenkTank 2023 volg je een fulltime programma van vier maanden – van 14 augustus tot en met 15 december 2023 – waarin je onderzoek doet en oplossingen bedenkt voor de problemen die er nu rondom dit thema zijn. Meld je aan en wie weet bouw jij jouw oplossing tijdens en na afloop van de Nationale DenkTank uit tot een succesvolle start-up, mediacampagne of beleidsvoorstel!

Standplaats is Amsterdam (huisvesting verzorgd door de Nationale DenkTank is mogelijk).

Dus: zit jij in de eindfase van je studie, ben je onlangs afgestudeerd of promovendus? En wil jij meepraten en meedenken over hoe nu al kunnen anticiperen op toekomstige situaties Dan is deelname aan de Nationale DenkTank misschien wel wat voor jou!

Geef je dan snel op als deelnemer van de Nationale DenkTank 2023! Benieuwd wat je kan verwachten? Meld je dan aan voor onze online informatieavond op 22 maart en kom in contact met oud-deelnemers! Op de NDT website vind je alles over het programma, meer informatie over het thema van de Nationale DenkTank 2023, het inschrijfformulier voor de infoavonden en andere praktische informatie.

Aanmelden kan uiterlijk 3 april 2023.