8 april 2019

Meld je aan voor brainstormsessies over nieuwe cateringvoorziening

Vegetarisch broodje

Binnen het Facilitair Service Centrum (FSC) van de Universiteit Utrecht wordt hard gewerkt aan een nieuwe aanbesteding voor catering. Het contract met de huidige cateraar Sodexo loopt namelijk in juli 2020 af. Tijdens deze aanbestedingsprocedure vindt het FSC het belangrijk om aandacht te besteden aan de behoeften, eisen en wensen van de klanten. Om medewerkers en studenten te betrekken en input te krijgen voor de invulling van de nieuwe cateringvoorziening kun je deelnemen aan brainstormsessies.

Onderwerpen van sessies

De sessies gaan over het assortiment van de catering en over duurzaamheid. Het thema duurzaamheid wordt opgesplitst in voedselverspilling, social return en herkomst producten.

Aanmelden

Wil je een brainstormsessie bijwonen? Meld je dan aan via het aanmeldformulier voor het onderwerp van je keuze (assortiment en duurzaamheid). Voor deelname aan een sessie hoef je niks voor te bereiden.

Heb je je aangemeld, maar past de workshop toch niet helemaal lekker in je agenda? Geef het dan tijdig door aan Nelleke van Egmond. Dan kan iemand in jouw plaats deelnemen.

Let op: maximaal twintig deelnemers per workshop, dus wees er snel bij.

Meer informatie

Heb je vragen over de aanbesteding? Neem dan contact op met Anna Stamp-Jongbloed. Voor vragen over de brainstormsessies neem je contact op met Nelleke van Egmond.