9 maart 2020

Meedenken over het Strategisch Plan? Bezoek de studentenbijeenkomst op 12 maart

De Universiteit Utrecht werkt aan het Strategisch Plan 2020-2025. Voor het eerst komt er één universitair plan, waarbinnen faculteiten zelf inkleuring geven aan de universitaire ambities. Het bestuur van de faculteit Sociale Wetenschappen nodigt studenten en medewerkers van harte uit om mee te denken over de facultaire invulling van het plan.

Studentenbijeenkomst

Op donderdag 12 maart is er een speciale bijeenkomst voor de studenten van onze faculteit. Iedere FSW-student is daarbij van harte welkom. De bijeenkomst opent met een korte presentatie over de contouren voor de komende jaren. Daarna gaan we in groepjes met elkaar in gesprek. Wat zijn volgens jullie de uitdagingen voor onze faculteit? Welke keuzes zouden we moeten maken, en waarom? Wat hopen jullie dat onze faculteit bereikt heeft in 2025?

Programma 12 maart

16.30-17.00 uur: inloop Boothzaal (Universiteitsbibliotheek Science park)
17.00-18.30 uur: inhoudelijk programma
18.30-19.00 uur: food & drinks

Ben je erbij? Meld je dan even aan met een mailtje naar DeansofficeFSBS@uu.nl.

Kun je niet komen?

Wil je graag bijdragen, maar kun je niet komen op 12 maart? Dan zijn er twee opties:

Hang je bijdrage in de ‘wensboom’. De boom staat van 9 t/m 17 maart in het Groenmangebouw en van 18 t/m 27 maart in het Langeveldgebouw.
Plaats je bijdrage op het online prikbord.