Masterstudent? Publiceer of word reviewer bij het journal Junctions!

Junctions is een interdisciplinair, peer-reviewed en open access journal van onze eigen faculteit. Hierin vind je disciplinaire en interdisciplinaire academische teksten uit alle hoeken van de Geesteswetenchappen. Handig: als masterstudent kan jij Junctions inzetten om je onderzoek te presenteren aan het grote publiek.

A group of 4 students laughing and talking

Wat heeft Junctions te bieden?

• Helpen om je artikelen gepubliceerd te krijgen. Je kunt op elk moment van het jaar elk artikel binnen het bereik van geesteswetenschappelijk onderzoek indienen bij het tijdschrift.
  • Redacteur worden: Posities in het bestuur staan open voor (R)MA-studenten van alle disciplines binnen GW, en je kunt tot een jaar na je afstuderen redacteur blijven.
  • Peer reviewer worden: Dit is een mooie kans om kennis te maken met het proces van het geven van een peer-review, iets wat je ongetwijfeld zult moeten doen als je een carrière in de academische wereld nastreeft.

Ben je geïnteresseerd? Bekijk dan de website van Junctions voor meer informatie over het publiceren van een peer-reviewed artikel of het worden van een peer reviewer of redacteur.