Master cursus Primate Social Skills

Heb je interesse in het gedrag en de sociale vaardigheden van primaten en andere dieren? Dan is de universiteitsbrede cursus misschien wat voor jou!

Primate Social Skills: wat houdt het in?

De vakgroep Animal Behaviour and Cognition (onderdeel van de faculteit Biologie) organiseert in juni 2024 opnieuw de universiteitsbrede mastercursus Primate Social Skills (B-MPCEMD). In deze cursus behandelt hoogleraar Frans de Waal de onderwerpen 1) emoties en gezichtsuitdrukkingen, 2) coöperatie en empathie en 3) cultuur en moraliteit. Deze cursus bestaat uit drie lectures en het lezen van de aangegeven literatuur. Na elke lecture is er tijd voor discussie. Let op: Omdat hoogleraar Frans de Waal dit jaar niet in de gelegenheid is de lectures in persoon te geven, wordt de cursus dit jaar gegeven middels van te voren opgenomen lectures en met een aansluitende Q&A sessie. Deze Q&A sessies zullen plaatsvinden met Frans (online) of met experts van het UU Animal Behaviour and Cognition research team (op locatie).

De toetsing wordt afgenomen middels digitaal examen bestaande uit zowel multiple choice vragen als open vragen.

Hoe schrijf ik me in?

De inschrijving voor deze cursus is nu open voor master studenten van alle faculteiten van de Universiteit Utrecht. Let op! De inschrijving gaat NIET via Osiris, maar via een UU vragenformulier. Dit formulier bevat ook informatie over de contacturen van de cursus. Om toegang te krijgen tot dit formulier dien je in te loggen via de UU twee-factor authenticatie.

Het aantal studenten dat mee kan meedoen per specifiek master programma of cluster van master programma's kan beperkt zijn, afhankelijk van de van de grootte van het masterprogramma. Totaal kunnen er 120 studenten meedoen met deze cursus. Studenten worden toegelaten op volgorde van registratie.

Meer informatie

Ben je enthousiast geworden en wil je meer weten? Neem dan contact op met masterclass.bio@uu.nl

Ga naar het formulier