22 januari 2018

Marjoke Kruisselbrink wint meet-the -student award 2018!

Meet the student FW 2018

Binnen de cursus Onderzoeksontwerp (masterjaar 1 Fysiotherapiewetenschap- Klinische Gezondheidswetenschappen) wordt elk jaar een Meet-The-Student Award uitgereikt. Studenten volgen tijdens deze cursus meerdere Meet-the-student bijeenkomsten, waarbij studenten diverse verdiepingsonderwerpen binnen het thema van de onderwijsgroep presenteren (onderwerpen die gerelateerd zijn aan het onderzoeksontwerp). Op vrijdag 19 januari heeft studente Fysiotherapiewetenschap Marjoke Kruisselbrink de Meet-The-Student Award 2018 gewonnen.

Iedere student bepaalt zelf welk onderwerp hij/zij aan de medestudenten zal presenteren; het doel is om een significante bijdrage te leveren aan de kennisvermeerdering/verdieping van de medestudenten.

De student die de beste Meet-The-Student-presentatie weet te geven wint de Meet-the-Student Award van het jaar. De studenten beoordeelden elkaar en het gemiddelde van alle cijfers bepaald wie de award zal krijgen. Beoordelingscriteria hierbij zijn o.a. de wijze van presenteren, de relevantie van het onderwerp, de overtuiging, de logica van de argumenten, de interne consistentie en de originaliteit.

Eerdere winnaars Meet-the-Student Awards:
2012: Corine Verlaan
2013: Elke Juffermans