Loonbaanevenement bij de Rechtbank Amsterdam op 10 juni.

Op zaterdag 10 juni 2023 organiseert rechtbank Amsterdam een Loopbaanevent voor iedereen die meer wil weten over alle carrièremogelijkheden bij onze rechtbank aan de Zuidas. 

Je kunt er in gesprek gaan met verschillende professionals over het werk binnen de rechtbank en de verschillende functies. Zo krijg je de kans om verschillende rechters, gerechtsjuristen, HR-adviseurs en andere professionals te spreken.

Onderstaande drie functies staan centraal tijdens het Loopbaanevent:

  • Gerechtsjurist/ Griffier (Privaatrecht en Publiekrecht)
  • Administratief medewerker (Privaatrecht en Publiekrecht)
  • Beveiliging, Bewaking & Vervoer (BB&V - Parketpolitie)

Voor de functies van gerechtsjurist/griffier en administratief medewerker worden de geïnteresseerden meegenomen in verschillende rechtsgebieden en afdelingen. Hierbij kun je denken aan Strafrecht, Bestuursrecht, Familie & Jeugd, Handel, Kanton en Insolventie.

Iedereen die interesse heeft in bovenstaande functies, is van harte welkom. Ook kun je langskomen om simpelweg je te oriënteren binnen rechtbank Amsterdam.

Dagindeling: (het is ook mogelijk om maar naar een deel van de dag bij te wonen)

10:00-10:30 - Inloop
10:30-10:45 - Welkomstwoord bestuurslid
10:45-11:45 - Pitches verschillende afdelingen
11:45-12:15 - Netwerkpauze
12:15-14:00 - Speeddaten met professionals en netwerkborrel. 

Wil jij erbij zijn? Mail dan je volledige naam en de functie waarin je interesse hebt, naar recruitment.rba@rechtspraak.nl. Interesse in meerdere functies? Ook dat is mogelijk, geef het aan in de mail.