Studentensite

29 maart 2017

Leuke werkervaring opdoen? Ga dan in het Carrièredagbestuur!

Beeld van de Carrièredag 2017

Ben je een ondernemende en doortastende ouderejaarsstudent? En vind je het leuk studenten te koppelen aan bedrijven, overheid en maatschappelijke organisaties? Help dan mee met het organiseren van de Carrièredag in februari 2018!

De Carrièredag wordt ieder jaar georganiseerd met als doel studenten zich te laten oriënteren op het gebied van de arbeidsmarkt en carrièrekansen, voor zowel tijdens als na de studietijd. Dit doet het bestuur van de Carrièredag door workshops, een bedrijvenmarkt, recruitmentlunches en individuele gesprekken aan te bieden.

Vind je het leuk om mee te helpen? Solliciteer dan vóór zondag 2 april  Meer info: www.carrieredaguu.nl/bestuur

Wat doe je onder andere?

Het organiseren van de Carrièredag is heel gevarieerd:

• je koppelt studenten aan allerlei instanties
  • je organiseert workshops
  • je zet individuele gesprekken op

Carrièredagbestuur

Het Carrièredagbestuur bestaat uit 5 mensen die vanaf april/mei 2017 gemiddeld 1-2 dagen per week begint met de voorbereiding en acquisitie. In de zomer ben je gemiddeld 2 dagen per week bezig, na de zomer 2-3 dagen en vanaf november tot en met de Carrièredag kost het je gemiddeld 3-4 dagen per week. Na de Carrièredag van februari 2018, verwachten we dat je nog beschikbaar bent voor de evaluatie, afronding en overdracht.

Het bestuur bestaat uit de volgende taken:

• Hoofd Acquisitie
  • Communicatie & Acquisitie
  • Deelnemers & Acquisitie
  • Fiscus & Acquisitie
  • Logistiek & Acquisitie:

Procedure

Stuur je motivatie en CV naar: Vivien Bonke, de dagelijkse begeleider van het bestuur. In deze brief geef je, naast je motivatie voor het bestuur ook aan welke functie je eerste en tweede voorkeur heeft en waarom. Naar aanleiding van je sollicitatiebrief en CV kun je uitgenodigd worden voor een sollicitatiegesprek. Deze gesprekken zullen zo snel mogelijk na 2 april plaatsvinden.

Carrièredag 2017

Heb je een vraag of opmerking over deze pagina? Laat het ons weten.